sales@zhelf.com

+86-512-53525905

Kategorija proizvoda

Kontakt:Lee Daniel
Tel:86-512-53525905
Mobitel:8613382114523
E-mail:sales@zhelf.com
Dodati:Songnan industrijska zona

Dom > Vijesti > Sadržaj
Selekcija i dizajn supermarketa supermarketa Jun 19, 2017

Polica na visokom nivou uglavnom stavljaju manje marke, Supermarket regaliraju regionalne brendove robe. Pošto mali proizvođači brenda obično nemaju previše budžeta za stavljanje robe u bolji položaj. Ove proizvode generalno bira lokalni menadžer prodavnice, a ne odbor za odlučivanje u sjedištu supermarketa. Ako imate mali brend poverenja, onda ga pustite kupiti.

Ali postoje neki posebni brendovi ili etnička hrana, Shelche Supermarket će biti postavljen na višu policu, a cena nije jeftina, očekivati odanog kupca bez obzira na to kako kupiti, tako da ne uzimajte u obzir lokaciju robe.

Srednje police, to jest, sa gornje dole druge treće tropolne police, koje se obično smatraju centralnim područjem, stavljaju najprodavanije proizvode i druge velike marke. Vruće stavke se uglavnom nalaze u središtu polica i ispred nivoa potrošačke linije vida.

Da bi dobili najbolju poziciju, proizvođači ponekad moraju platiti supermarket. Za supermarket, jeftina roba u ovoj oblasti je takođe neprofitabilna, Shelche Supermarket, tako da u osnovi možete videti višu cenu ili dobit robe.

Postoje neki mali brendovi kako bi se bliskim proizvodima blagovremeno približili proizvodi, a njihovi proizvođači su voljni da plati novac ovdje, a cijena ovih marki će biti znatno niža. Pored toga, police u supermarketima, u centralnom delu ispod polica, obično mogu da pronađu mnogo niže cijene sličnih proizvoda.

Dečija linija visine visine prostora, generalno stavlja dijete će se dopasti, ali i dovoljno za proizvod. Ako ne napustite dijete kod kuće i donosite kupovinu, prodavnica će potrošiti u proseku 10% do 40% novca. Ako ne trošite novac nerealnim, dajte im lizalica, balon, konzervu bezalkoholnih pića, neki voćni Ye Hao, bar ih pustite da budu tihi i da kupujete stvari.

Dno polica uglavnom stavlja sopstvenu robnu marku, Supermarket Shelving non-brand name i velike proizvode za pakovanje. Zbog sopstvene marke od tržišnog lidera u istoj vrsti razlika u brendu, cena je niska, toliko ga vole mnogi potrošači. U stvari, mnogi brendirani proizvodi i proizvođači supermarketa su isti. S obzirom da će potrošači uvijek pronaći načine da pronađu ove jeftine brendove, nije neophodno da im rasporedi lokaciju za njih.

Iako je veliki paket robe supermarket i Sam Club (Sam's Club) i dobar grad (Costco), takve prodavnice će se takmičiti i lansirati, na terenu zato što su gomilane, Supermarket regali na drugom mjestu nisu prikladni, pametni potrošači Naravno neće propustiti Ove cene konkurentske robe, postoje velike kutije žitarica, velike bočice maslinovog ulja, velike pune toaletne rolne i tako dalje.

Supermarketi su uglavnom u upotrebi rasvjetne osvjetljenje, jer svjetlosna svjetlost će proizvesti poznatu boju, ali energija nije savršeno mjesto, tako da neki stručnjaci predlažu novu generaciju LED svjetiljki svjetlosti. Iako se većina supermarketa trenutno zamjenjuje fluorescentnim sijalicama LED osvjetljenja, povećava svjetlost, poboljšava brzinu gledanja i kupovine za bolji efekat, ali ipak ne može proizvesti prirodnu ili poznatu boju funkcije, odnosno korištenje Fluoroscentne mešavine praha, i dodao je crvenu, Supermarket Regulira zeleno, plavo i drugo svetlo agente da šalje drugačiju svetlosnu boju. Kako je svjetlo na policama izbor supermarketa i dizajn?

LED svetlost raznolikosti boje, to jest, luksuzna hladna LED lampica, daje hladan osećaj i čini sve boje da održavaju osnovne boje i blizu primarnih boja; Luksuzna topla LED cev, daje topli osećaj, poput fluorescentne sijalice, Da bi se poboljšala boja originalnog, naglašavajući žutu narandžastu nijansu, smanjiti crveno svjetlo, toplu LED lampu, stvarati topli osećaj, kao ista svjetla, zadržati Originalno svetlo, Supermarket Regali svetlo plave, zelene svetleće boje; Hladna bela cev za svetlo, stvara hladan osećaj, čuva izvornu boju, boju objekta, ojača žuto svetlo, smanjuje ulogu crvene i hladne boje. Gornja dva sijalice treba koristiti za područje prodaje, ukoliko je fluorescentno svjetlo u slabom, povećava efekat crvene svjetlosti sa žarnom niti će biti bolje.


Sljedeći: Karte Ideje