sales@zhelf.com

+86-512-53525905

Kategorija proizvoda

Kontakt:Lee Daniel
Tel:86-512-53525905
Mobitel:8613382114523
E-mail:sales@zhelf.com
Dodati:Songnan industrijska zona

Dom > Vijesti > Sadržaj
Showcase Food Display Orderly Jul 24, 2017

Pre svega, vitrina za ishranu hrane kada se stavlja u hranu treba postaviti paralelno, ako je drugačija klasifikacija, onda možete uzeti vertikalan prikaz. Kada je roba prikazana, prikazivanje hrane prikazati klasifikaciju i klasifikaciju između vertikalnih linija, roba i roba treba uredno biti između piletine i piletine u liniji, svinja i svinja, stočna hrana i stočna hrana, itd., Drugi zasnovan na takvom pritisku, trebalo bi deliti jasno, tako jednostavno upravljati, kako bi olakšao kupovinu kupaca. Ako ekran ima dva sloja, možemo staviti malo malog količine kuvane hrane postavljene u gornju, multi-komponentu za hranu se može postaviti u donji.

I onda bi sva hrana trebala pratiti princip prvog u prvom polju, a generalno možemo podeliti hranu u dve kategorije za toplu i ne-toplu hranu. Vitrina za ishranu hrane Prateća mala kategorija vruće hrane podeljena je na pečenu, prženu, halogenu, prženu, parenu klasu; Hladna jela od hladne hrane; Hljeb je podeljen na hljeb, kineske i zapadne poene, West Point, tortu, pecivo. Ekran treba sortirati po velikoj klasifikaciji, Small Display Showcase maloj klasi, Food Display Showcase istog tipa pojedinačnog prikaza proizvoda u regionu i jasno označen.

Obratite pažnju da se pridržavate principa prvog u prvom postupku, stavite staru robu na prednji deo redova, novu robu iznutra i stavite uredno i uredno. Predstavljanje hrane Prikaz istovremeno možemo takođe shodno karakteristikama kuhane hrane i sezonskih promjena, tako da prikaz roba takođe ima neke promjene, treba se dati normalna prodaja dobrih dobara kako bi se povećala površina ekrana, povećala prodaja .

Za reklamne artikle prikazivanje biltena treba povećati, prikazivanje hrane pokazati osećaj volumena, lokaciju očigledno. Poseban, sezonski prikaz robe bi takođe trebao da se poveća, kao što su pirinačica za sisanje čing ming festivala, knedle zmaja na brodu, mesecne torte itd., Ostali proizvodi zasnovani na veličini prodaje treba odrediti za određivanje područja prikaza.

Preporučljivo je da neki od operatera kuvanih prodavnica hrane mogu koristiti gore opisane nekoliko načina za pravilno postavljanje prikaza hrane u problemu hrane, Food Display Showcase Verujem da ti metodi takođe mogu efikasno pomoći da poboljšate hranu Prodaja

Kada kupujete sladoled, troje elemenata treba razmotriti: temperaturu radnog okruženja ekrana, vitrine. Konfiguracije visokih uređaja (kao što su kompresori, motori, kondenzatori za prikazivanje hrane, itd.) Osiguravaju da je mašina trajna. Temperatura okoline je takođe važan faktor ako se trgovina nalazi na višoj temperaturi okoline. Izabrati visokokvalitetne vitrine.

Vitrina se koristi da bi se sačuvalo prikaz sladoleda, kao što je italijanski sladoled, Showcase za hranu, njegova temperatura skladištenja je između -16 ~ -18 stepeni, a onda moramo odabrati display ekran kako bi zadovoljili zahteve uz zadržavanje ukusa slastice .

Kutija za ekran treba da dozvoli kupcu da jasno vidi sladoled koji se nalazi u sebi. Istovremeno, ormar za sladoled koji je lep i nov, Show Display Show za hranu, neophodno je prikazati zahteve dizajna. Veličina ormarića za prikaz zavisi od površine prodavnice, uzimajući u obzir harmoniju sa okolnom hranom.

Ekranima na ekranu je potreban dugi rad, energetska efikasnost u Display Display Showu je postala jedan od faktora koji utiču na orman za ekran.