sales@zhelf.com

+86-512-53525905

Kategorija proizvoda

Kontakt:Lee Daniel
Tel:86-512-53525905
Mobitel:8613382114523
E-mail:sales@zhelf.com
Dodati:Songnan industrijska zona

Dom > Vijesti > Sadržaj
Show Display Showcase Jezik proizvoda May 15, 2017

Svaka vrsta vitrina može izraziti svoje predstavnike za predstavljanje hrane Showcase proizvoda jezika, vitrina za hranu ljudi za prenos jezika, ne manje od marketinške strategije za reklamiranje proizvoda, izložba je najsnažnija informacija o proizvodu koja će potrošačima preneti prvu Procedura prikazivanja hrane Prikaz izložbe. Izložba za izradu lepih proizvoda, uvek se može naći jedno oko, želja za kupovinom je samo nekoliko minuta ili čak i nekoliko sekundi odlučeno, propustite ovo veliko vreme, kupovina će postepeno izbledeti svest. Prikaz izložbe hrane Izaberite dobar izlog za hranu, u prvih 1 sekundi pustite kupcima da otkriju svoj proizvod, a onda će Show Show Food Show omogućiti prodavcu i klijentu da postigne dogovor. Food Showcase da uradi sledeće, dobro je prenijeti informacije o hranama potrošačima.

1, ormari za hranu moraju osigurati sigurnost hrane

2, vitrine za hranu moraju biti jaka perspektiva, Show Food Show Show može prikazati cijeli asortiman hrane, kako lepih tako i izdržljivih.

3, ormani za hranu moraju da rade izložbeni prostor da bi se jasno razdvojili, ostavite hranu ekran urednim, omogućite mu pregled izbora kupaca.

4, vitrine za hranu moraju biti stabilno osvjetljenje, mala prehrambena vitrina pokazati temperaturu, uštedjeti struju i smanjiti štetu na izloženost hrane.

5, boja za raspršivanje hrane u kućištu za hranu treba zaštitu životne sredine, dovoljno je glatka tvrdoća da bi ekran ekrana bio potpuno novi stepen, kako bi se osiguralo efekat eksponata

Ako je i sam ekran za prikazivanje materijala sa staklom, može se lako slomiti transportni transport u vidu transporta hrane, a to pokazuje da transport dovodi do određenih poteškoća, a malo nebriga, imaće više problema.

Vitrina u procesu transporta glavnih problema su: izložba deformacija, oštećenje uglova, slomljeno staklo, oštećenje žice i tako dalje! Ukoliko želite da sprečite situaciju u prikazu prehrambene situacije, izbegavajte gubitak, vredi puno pažnje da uradite ovaj posao.

Prvo, za neke kupce su veoma fokusirani na kvalitet, detalji iz prikaza hrane prikazuju veoma opreznu trgovinu, titanijumu što je više moguće, omogućavajući potrošačima isporuku od vrata do vrata. Ovo je takođe i najrasprostraniji način trgovanja, tako da su kupci kvalitetu Hong Ti prepoznali način.

Pre isporuke, fabrika će još jednom proveriti, Show Food Show obavijestiti klijenta na vratima, provjeriti prihvatni kabinet, u pošiljci. Naravno, ako je oštećenja koja nije učinjena od strane čoveka, naša post-prodaja održavanja je takođe dostupna.


Drugo, u Foshanu, Guangzhou u blizini kupaca, Food Display Showcase može zadovoljiti posebna vrata od vrata do vrata. Ovaj način je pogodan samo za izložbu za izradu i prezentaciju proizvodnih fabrika, daleko je daleko od situacije koja bira. Naravno, obloženi titanium će takođe biti zasnovan na broju izložbenog vitrina za hranu, besplatne instalacije od vrata do vrata.


Treće, logistika, domaći kupci dobijaju ekran za izbor ekrana, takođe je verovatnoća oštećenja nešto veća od prethodnih, ali i najčešće korišćena u metodi transporta u industriji.