sales@zhelf.com

+86-512-53525905

Kategorija proizvoda

Kontakt:Lee Daniel
Tel:86-512-53525905
Mobitel:8613382114523
E-mail:sales@zhelf.com
Dodati:Songnan industrijska zona

Dom > Vijesti > Sadržaj
Odeća Rack Show Aug 01, 2017

Kuke veruju da je nepotrebno reći, svi znamo šta je to koristi. Skoro svako domaćinstvo ima vješalicu, a može se reći da svaka porodica nije i nedostaje deo. Međutim, danas proizvođači vješalice ne koriste se za sušenje odjeće za odjeću, već je trgovački centar pokazivao veš za odjeću.

U tržnom centru, skoro sve hlače za odjeću su prikazane sa držačem. Sa vješalicom za prikazivanje odjeće ima određenu trodimenzionalnu i neće uzimati previše mjesta. A odeća se neće prevrnuti, omogućavajući korisnicima da vizuelno osete boju odeće, dizajna, teksture i tako dalje. Očvršćivač proizvođača raketa odeće strogo govori, bez obzira na kućne ili tržne centre, ali tržni centar sa kvalitetom hangara mora biti bolji, odeća ili loše odeću utiču na ljude na dobrom pogledu na osnovnu procjenu odjeće.

Proizvođači plastičnih vješalica proizvode sve vrste visokokvalitetnih, plastičnih štandova srednjeg opsega, Wenzhou regala, pantalona i rekvizita za prikaz i tako dalje. Imajte prvoklasni dizajn i veliki broj modela, odela za odjeću, casual wear, ženske odjeće, kožne galanterije, odjeća za djevojčice odjeće itd., Svaki od njih ima odgovarajuće proizvode za vas.

Prvo, pre svega, da izbegnemo podnožje da nosi teže odeću. Kada vešalica nosi težu odeću, verovatno će biti deformisana ili prekinuta. Sama vešalica nije velika sposobnost, Odeća Rack može nositi samo težinu opšte odjeće, ako je previše teška, Rack za odjeću onda ne može podržati, Odeća Rack je lako dovesti do oštećenja vješalice, ne može više da nastavi koristiti . A ako je oštećena kada je odeća obešena, Odeća Rack je lako sječiti odjeću, oštetiti odjeću, tako da su posljedice ozbiljnije.

Drugo, pokušajte da izbegnete habanje na koži vješalice. Kutija za odjeću Koža vješalice je uglavnom mekša, lako se nosi i kada se nosi, to će utjecati na vješalicu sjaja i lijepu, Odeća Rack, ali i lako ružiti. A kada se nosi ili čak i rđa, ako i dalje nastavite da koristite odjeću za sušenje, lako je napraviti ogrtač na zarđalom odjeću da bi oštetili odjeću.

Treće, pokušajte da izbegnete kontakt sa vješalicom i vlagom. Kako se sjedalo na sebi, vrlo je osjetljiva na njenu koroziju i omekšavanje, lako je ostaviti bakterije, Odeća Rack za svoje zdravlje, pokušati izbjeći kontakt između vješalica i vlage. Obično koristite vješalicu za sušenje odeće, Odeća Rack, ali takođe pokušajte da osušite vodu, pored toga što ćete lako oštetiti samu vezicu, ako je prevelika količina vode, previše teška odeća, ali i lako dovodi do deformacije i razbijene kese.

Nedavno je jedan od najpopularnijih prijatelja u upotrebi rotirajućeg hangera. Prema prodavačevom osoblju prodavca, ova metoda skladištenja je upotreba metoda vješanja za vješanje odjeće, vješanje je tri puta više od tradicionalne garderobe, cijeli omot može se okrenuti 360 stepeni, pristup odjeće je izuzetno zgodan i visi odjeća više glatka rotacija, odeća Rack donji veš, kravate za vezivanje, aktivnosti, Odeća Rack kao što je povući košulje i druge fine komponente, Odeća Rack, ali i bolje da sortira odjeću kako bi riješila tradicionalnu garderobu odjeću teško, visi odjeću teško naći odeću i druga pitanja. Odeća Rack Od mini do srednje, velike i druge različite specifikacije, može se zadovoljiti različite dužine prostora. Bilo da se radi o novoj garderobi ili transformaciji starog orla, veoma je jednostavno instalirati.