sales@zhelf.com

+86-512-53525905

Kategorija proizvoda

Kontakt:Lee Daniel
Tel:86-512-53525905
Mobitel:8613382114523
E-mail:sales@zhelf.com
Dodati:Songnan industrijska zona

Dom > Vijesti > Sadržaj
Rack za odjeću može postići Jun 05, 2017

Rukavica za odjeću U savremenom kućnom životu, električni sušari nisu ništa manje od potreba života, zamišljali ste, nakon što pišete odjeću, obešite odjeću nakon električnih sušara, a zatim postavite držače za sušenje kako izgleda, jer to nemamo Da stavite odeću na visine za sušenje. Očvršćivanje regala za podizanje rukohvata Prema režimu prenosa može se podijeliti na ručno i električno dvije vrste, kako procijeniti kvalitet sušareve za sušenje?

Kvalitet električnih sušnih rackova uglavnom gleda na ručno pokriveni uređaj, to je kao motor automobila, srce ljudskog tela. Rukovanje ručnim uređajem je srž za sušare, može se postići kvalitet koji se direktno odnosi na funkciju sušara i životni vijek trajanja.

Prvo, ručni pogon:

1, patentirana antivibracijska struktura ručnog uređaja, maksimalni kapacitet opterećenja od obične ručne kondenzacije se direktno povećava 1 puta, Rukavica za odjeću štedi 50%.

2, novi tip anti-card uređaja, Patentirana tehnologija odeće Rack Ratchet Pawl direktno dvaput puta, direktno dvostruko, efikasno sprečava skokiranje čelične žice, mrtva kartica.

II. Sušilica:

Korišćenje aluminijum-magnezijumske legure, zgodan izgled, nosivost, jednak teret do 180 kg, izdržljiviji.

III. TEST:

Prvo pokretanje upotrebe nezadovoljstva, bezuslovne obaveze refundacije u industriji je takođe industrijski brend manžetnih stubova.

Četiri, nakon prodaje:

Popraviti kompenzaciju od 20 juana, imati snagu da se usuđuje da obećava.

Obratite pažnju na kupovinu osam koraka za podizanje nosača za kupovinu uvoda

Kupujte garderobe za obuću obično uglavnom gledate na sedam mesta: debljina šipke, materijal za sušenje, površina za sušenje, žičani užad, škatel, ruka, ekspanzioni vijak.

Pogledajte debljinu sušača: kupovina i podizanje stubova nisu tanji, što je bolje, ali umereno. Previše debeo pol, tresenje previše teško, nije pogodno za podizanje. Pole to

Odgovarajuća je debljina debljine od 1.0 do 1.2 mm.

Pogledajte materijal za sušenje šipke: trenutno postoje nehrđajući čelici, aluminijum-magnezijumska legura, silicijumska magnezijumska titanijumska legura, potrošači koji razlikuju materijal, jedan treba obratiti pažnju na opis posla

Informacije, izbor uglednih trgovaca, drugi je direktna sila dva kraka poluge, legura aluminijuma će se često savijati, ne može se obnoviti, legura titanijuma neće.

Pogledajte površinu šipke: površinski tretman za sušenje šipke uglavnom obuhvata poliranje, postupak za galvanizaciju, tretman mlaza i tretman elektroforeze. Odeća Rack Elektroforetska tehnologija obrade je najkompleksnija,

Površina šipke je vrlo svetla i ocena je najbolja. Obrada poliranja je najjednostavnija, spada u niske proizvode, ova površina šipke izgleda veoma sjajno, blizu primarnih boja legure aluminijuma

, Ali bez tretmana površinske oksidacije, dugo vremena, površina šipke će biti crnjena.

Pogledajte žičani užad: Pogled na težinu, Odjeća Rack dva vide fleksibilnost. Što je žičani užetaniji, to je bolje, metod identifikacije je da savijete žičanu vrpcu, pustite i vidite da li možete vratiti

.

Vidite remen: Škripac ima običan metal, čak i gvožđe, bakar, korišćenje čistih bakarnih kompozitnih vretena produkata bolje kvalitete.

Pogledajte ručno izrađeni uređaj: Ručni sušač je ključna komponenta, vrlo kritična, kupovina treba direktno da rotira ručno pokrivenu, vidi da li će glatka, odeća Rack zvuk neće biti previše

Velika.

Vidite ekspanzijske zavrtnje: potrošači često ignorišu vijke za širenje, što zapravo određuje da li je proizvod dobro instaliran, instalacija je čvrsta.