sales@zhelf.com

+86-512-53525905

Kategorija proizvoda

Kontakt:Lee Daniel
Tel:86-512-53525905
Mobitel:8613382114523
E-mail:sales@zhelf.com
Dodati:Songnan industrijska zona

Dom > Vijesti > Sadržaj
Odjeća Rack Advantage Jul 24, 2017

Savremeni način života, čineći sve veću popularnost sušara, Odeća Rack iako su tipovi sušara su veoma veliki, ali efikasnost brenda. Internetske garniture za odjeću se mogu vidjeti svugdje desetak brendova, Odeća Rack, ali za brend vješalice, teško je uporediti, prije svega, rakove od razvoja zaštitnika marke više prednosti.

1. Industrija odjeće za odjeću može izgraditi sopstvene prodavnice, Odeća Rack, ali industrija vješalica najmanje deset godina neće imati skoro nikakvu prodavnicu. Sušilice su u suštini nekoliko stotina dolara, hiljadu juana, dve hiljade dolara su normalne, ali je to obavezno? Obujmica nekoliko centi, skupa nekoliko dolara, Odeća Rack iz koje je lako videti razliku između dva profita. Ako napravite prodavnicu odjeće, Odeća Rack mesečni profit možda neće biti dovoljno za iznajmljivanje, komunalne usluge.

2. Razlozi koncepta potrošnje. Sušare za sušenje se mogu koristiti kao neka vrsta namještaja, sa stanovišta kupovine potrošača, sve dok njihova omiljena ili snažna, visokokvalitetna odeća ne budu važna, a savremena vrhunska dekoracija sigurno će koristiti visokokvalitetne brendove . Međutim, za vešanje većina ljudi neće imati malu privjesak za trošenje energije, neki potrošači misle da se stalci mogu koristiti na liniji, Odeća Rack nema potrebe kupiti previše dobro, nema potrebe za kupovinom marke, ovaj Koncept zauzeo Više od 70% potrošačkog tržišta.

3. Sa stanovišta poprodajne službe, odeća Rack brend racks ako postoji problem, možete popraviti, u suštini nosite troškove održavanja. Ipak, brend nije isti poklopac, ako problemi na hangarju, to nije popravka i u osnovi je direktna zamjena. Nije teško vidjeti odavde, Rack sušare za sušenje i vešalice različite, tako da neke od razlika u popratnom tržištu.

Vešalica u našoj zemlji ima dugu istoriju, može se pratiti do dinastije Zhou, Rukavice za odjeću, ali tada obujmica je neka vrsta nameštaja, odeća Rack od volumena i težine modernih vešalica nekoliko puta ili čak nekoliko puta. To jest da je drevna vješalica i savremena vješalica drugačija, odeća Rack drevni vješalica je više istorijski. U principu, hangar je kulturna i kulturna atmosfera.

Kineski pronalazač hanger je odraz napretka života, Odeća Rack za postavljanje odeće pridaje posebnu važnost posebno s policama za vješanje za odjeću. Kineski razvoj obujmica prošao je kroz nekoliko veoma važnih istorijskih faza, Rukava za odjeću sa policijskih džinova Zhou, proljeće i jesen drveta, drvene stubove za dinastiju Song Dinastije, dinastije Ming dinastije za rezbarenje džingstike do dinastije Qing prema policama, imaju Doživjela dugu evoluciju, Nastavi dalje.