sales@zhelf.com

+86-512-53525905

Kategorija proizvoda

Kontakt:Lee Daniel
Tel:86-512-53525905
Mobitel:8613382114523
E-mail:sales@zhelf.com
Dodati:Songnan industrijska zona

Dom > Vijesti > Sadržaj
Akrilni pokazati kakvu vrstu prednosti May 10, 2017

Sa Akrilnim displejom sve više i više ljudi omiljenog, Akrilik displej, a sada je akrilna radna površina ekrana, više je različitih vrsta proizvoda, kao što su izložba kozmetike, izložba nakita, izložba naočara, elektronska izložba, izložba duvana i alkohola itd. Kakva je prednost Akrilne izložbe?
1, glavni materijal akrilnog displeja je akril, u dizajnu možemo uključiti u izložbenu kulturu, tako da korišćenje procesa ne samo da ima dobar efekt, a akrilni displej se lako čisti, a takođe i poboljšava ukupnu Slika preduzeća, od U ulogu publiciteta.
2, zbog akrilne estetike displeja, akrilnog displeja i može biti dobar proizvod za poboljšanje kvalitete. Razumna upotreba akrilnog displeja ne samo da pokaže izgled karakteristika proizvoda, već i odražava odličan kvalitet proizvoda, tako da korisnicima ne vole vizuelni efekti, čime se poboljšava kvalitet proizvoda i promoviše prodaja proizvoda.
3, iako akril ima providnu providnost, ali njegova težina je samo pola običnog stakla, pri rukovanju ili kretanju je vrlo zgodan.
4, kroz profesionalni dizajn akrilnog displeja može biti u skladu sa konotacijom korporativne kulture, efikasnijim prikazom slike brenda proizvoda. Akrilni prikaz Kako se izložba zasniva na dizajnu proizvoda, možete bolje istaknuti karakteristike i karakteristike proizvoda. Pored toga, možete takođe napraviti klasifikovani prikaz proizvoda, tako da potrošači mogu pregledati proces na prvi pogled, jednostavan za kupovinu.
Proizvodi akrila (pleksiglasa) kao novog reklamnog nosača slike, zbog visoke transparentnosti, plastičnosti, dajući jedinstveni vizuelni senzorni efekat, široko se koristi u promocijama terminala, poklona, poklona i tako dalje. Shenzhen dani muzički display pribor Co, Ltd s vlastitom opremom za plijes i iskustvom dizajna i obrade, proizvodnjom staklenih proizvoda koji se koriste na displeju proizvoda, reklamnim displejem,
Akrilni prikaz proizvodnog procesa:
Metoda paste:
Prvo, akrilna postolja za presvlake se presecaju u odre en oblik, paste na napravljenoj avionu. Bilo da se radi o rezanju ili paste, postoje veći tehnički zahtevi. Ovo je prvi.
Vruće presovanje:
Drugi je potrebno prvo dizajnirati prema dizajnu vruće štampe, višenamjenskog drveta, uljnog i plastičnog kalupa, a zatim odliti olovo, gipsani materijal za yin i jang plesni. Posle zagrevanja akrilne ploče, na kalupu se vreo. Kako proizvod zavisi od veličine kalupa je dobar ili loš, dobar kalup stisnut iz gustine gotovog proizvoda, glatkih krivina, trodimenzionalnog osećaja karakteristika efekta reljefa.
Hot simmer:
Treća vrsta akrilnog displeja koja se zagreva, direktno u ruci brzo se gnezdi, gnetenje kalupa. Ovim metodom se zahteva iskustvo stopala, akcija starog majstora da se završi. Od mašine za oblikovanje, napravljene ručno, proizvod je relativno jednostavan i grub, a više za prikaz ukrasa na proizvodnji polica.
Mozaik metoda:
Poslednji se zasniva na dizajnu, upotreba mašine za lasersko rezanje će biti različite boje pločastog akrilnog rama prikazanog u potrebnoj geometriji, u podnim mozaičnim šavovima. Ovaj metod je jednostavan za transport, kupci se mogu sami montirati.