sales@zhelf.com

+86-512-53525905

Kategorija proizvoda

Kontakt:Lee Daniel
Tel:86-512-53525905
Mobitel:8613382114523
E-mail:sales@zhelf.com
Dodati:Songnan industrijska zona

Dom > Vijesti > Sadržaj
Proces proizvodnje akrilnih ekrana Jun 05, 2017

Akril se skoro uvek pojavljuje u svakom aspektu života i može proizvesti skoro svaki proizvod u životu. U procesu proizvodnje akrilne folije za prikazivanje, Akrilni prikaz materijala može biti sitoštampa, lasersko graviranje, poliranje plamena, štampa ploča, termički savitljivi blister i tako dalje, te karakteristike kroz tradicionalno tradicionalno industrijsko brizganje je vrlo teško postići. Zbog toga što je žilavost ploče i stepen otpornosti na kiselinu u poređenju sa pločom izdržljivosti i tržištem novog kućnog laminata, akrilni ekran, za razliku od toga, veoma je lako razbiti i pucati, kao što je efekat udaranja i hladnog savijanja. Zbog toga, trebali bismo biti upoznati sa svojim karakteristikama atributa kako bismo olakšali korištenje. Akrilna postolja za raznovrsne proizvode donela je odličnu vrednost prikaza, što je sve više preduzeća u različitim oblastima primjene. U životu je svuda gde je akrilna figura za prikazni okvir, ali njen opseg primjene uključuje ekran kozmetike, ekran nakita, akrilni displej displeja za digitalni proizvod, ekran slušalice, ekran višeg nivoa vina, ekran visokog ekrana i tako dalje . Znači, akrilna ramka za prikazivanje u odabiru principa koje treba zapamtiti?


Najvažnija stvar je izbor materijala, samo izaberite pravo, da razmotrite sledeći izbor. Na sadašnjem tržištu, proizvodnja disperzivnih materijala uglavnom uključuje akrilnu ploču, drvo koji je okružen okolišu, posebni Fire Board, Crystal board i tako dalje. I uporedite ih, Akrilik Display će se naći u ovim materijalima koji se široko koriste u akrilnoj ploči, ekološki prihvatljivom drvetu.


2. Integrisati vizuelni sistem korporativne kulture. Izbor i Vizija sistema preduzeća ujedinjuju boju, uzrokuje da se akrilni okvir prikaza može efikasno sjediniti oblik kulture preduzeća, integriše sistem Vision kompanije.


3. Struktura okvir displeja, u skladu sa potrebama kupaca za dizajniranje oblika za selekciju. Da bi bolje shvatili izbor u skladu sa dizajnom ploče, Akrilni Display može efikasno da sačuva ploču, kako bi se izbjegao bezukusan otpad, bilo da je za okolinu ili za goste odgovorno korporativno ponašanje.

Da biste mogli dalje kupiti proizvode visokog kvaliteta, prvenstveno možete dodirnuti akrilni okvir za prikaz, možete koristiti ovaj smisao da odredite kvalitet preliminarne situacije. Dobra akrilna površina površine glatkog kruga, osećaj se dobro i neće imati pojave otisaka prstiju.

Drugo, u kupovini je potreba da se obratite pažnja na transparentnost akrilnog displeja, jer će mnoge male fabrike u cilju maksimiziranja profita u odabiru materijala koristiti reciklirane materijale, ovakav materijal za reciklažu napravljen od ploče će biti plesan , Fenomen žutanja od izgleda vrlo je lako vidjeti, a tekstura je vrlo oštra, dobar akril je jaka jačina svjetlosti, Acrylic Display korištenje sirovina mora također biti ekološki bez zagađivanja sirovina. Za proizvod je uglavnom iz izgleda da se razlikuje.

Na kraju, moraju se uzeti u obzir stabilnost i kapacitet akrilnog displeja, dobar akrilni displej će biti u standardnom opsegu proizvoljnog postavljanja predmeta neće se pojaviti kao izobličeni problem izobličenja, a istovremeno i okvir displeja koji koristi uniformnost ploče i debljinu konzistentan, može Učestvuju u standardnom poređenju poređenja debljine akrilni okvir. I dobra akrilna boja boje ekrana je takođe vrlo jedinstvena, integritet je vrlo dobar!