sales@zhelf.com

+86-512-53525905

Kategorija proizvoda

Kontakt:Lee Daniel
Tel:86-512-53525905
Mobitel:8613382114523
E-mail:sales@zhelf.com
Dodati:Songnan industrijska zona

Dom > Vijesti > Sadržaj
Akrilni prikaz dobrog kvaliteta Jul 01, 2017

Akrilni displej Ručno ili polu-mehaničko brušenje sa glavnim pojasom ili brusnim papirima, upotrebom abrazivnog pojasa ili brušenja brusnih papira, zbog relativno mekog, dobrog tipa paste, površina za kontaktiranje površine akrilnog diska je veća, manje topline, toplota je dobra, ne samo Visoka efikasnost proizvodnje, kvalitet brušenja je dobar i pogodan za brušenje složenih površinskih površina. Grubo brušenje kada je upotreba velikih zrna veličine abrazivna, Akrilna Prikaže fino brušenje kada se koristi mala čestica abraziva. Akrilni displej Napomena: hlađenje se mora obaviti tokom brušenja, obično sa vodom kao rashladnom sredstvom.

Kada je akrilni okvir za ekran ručno poliran, treba ga pričvrstiti na poliranoj površini sa pritiskom od 5 do 10 N sa finom vunom ili obloženom pamučnom kuglom sa poliranim voskom i ravnomerno linearno duž dužine procesa na Brzina od 100 do 120 r / min, akrilni displej Obično 1 ~ 2mm u sekundi napred. Budite pažljivi da se ne previše fokusirate na delu poliranja, kako biste izbegli stvaranje pregrijavanja lokalnog trenja i depresije obrade. Takođe, imajte na umu da polirna površina poliranog voska ne sme biti suva, treba obratiti pažnju na podmazivanje podmazivanja.

Poliranje voska za akrilno poliranje, Akrilik Prikaži poliranje proces da postane jedan od ključnih procesa materijala. Polirani vosak ima prednosti visoke brzine poliranja, visoke završne obrade i dugog vijeka trajanja i može promijeniti kvalitet poliranja i radno okruženje. Na primjer, poliranje akrilnog displeja sa voskom za poliranje retke zemlje, minut za završetak radnog opterećenja, kao što je korištenje voska za poliranje željeznih oksida, traje 30 do 60 minuta. Rak poliranje voska zbog svoje jedinstvene hemijske i mehaničke uloge principa efikasnosti poliranja, Akrilik Display kao materijali za izbor poliuretanskih materijala iz poliuretana.

Najveća razlika između poliranja i brušenja je to što poliranje ne menja dimenzionalnu tačnost radnog komada, već samo uklanja fine linije i mrlje iz akrilnog ekrana, Akrilni ekran poboljšava površinu, smanjuje mraz dok ne dobije zrno Sjajni, akrilni ekran Dodajte polirani vosak između mašinskih površina.

Akrilne props funkcije

1, visok stepen prozirnosti: pleksiglas je najekstremniji polimer prozirni materijal, brzina prenosa svjetlosti je 92% veća od prozirnosti stakla.

2, visoka mehanička čvrstoća: relativna molekulska masa od pleksiglasa od oko 200 miliona, je dugačak lanac polimernih spojeva, a formiranje molekularnog lanca je vrlo mekan, akrilni ekran, tako da je čvrstoća od pleksiglasa relativno visoka, anti-zatezna i otporna na udarce 7-18 puta veći od običnog stakla.

3, mala težina: gustina pleksiglasa od 1,18 kg / dm3, iste veličine materijala, njegova težina je samo pola običnih stakla, metalni aluminijum (lagan metal) 43%.

4, jednostavna obrada: pleksiglas ne može koristiti samo rezanje strugotine, bušenje bušilice i može koristiti acetone, hloroform i druge veze u različitim oblicima opreme, akrilnim displejom, ali i sa oblikovanjem udara, injektiranjem, ekstruzijom i drugim metodama plastičnog kalupa Obrađeni su u veliki krovni pokrivač kokpita, mala za proteze i zubnu negu i druge proizvode.